Május 9-én újra megnyitja kaput Münchenben a Transport Logistic, a logisztikai, mobilitási, informatikai és ellátásilánc-menedzsment nemzetközi szakkiállítása. A világszínvonalú esemény teljes időtartamában Egyesületünk is jelen lesz társkiállítóival közösen. 

hirdetés

Az előzetes regisztrációk alapján az idei évben minden eddiginél nemzetközibb lesz az esemény. Körülbelül 2300 kiállító érkezik közel 70 országból – ebből 1375 vállalat Németországon kívülről –, 127 ezer négyzetméteren, tíz csarnokban, valamint a kültéri helyszíneken mutatják be szolgáltatásaikat, termékeiket és innovációikat.

A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület társkiállítóival közösen idén is részt vesz a világ egyik legjelentősebb logisztikai szakmai eseményén. Büszkék vagyunk arra, hogy kiállító partnereink között köszönthetjük a Rail Cargo Hungaria Zrt.-t., a GYSEV CARGO Zrt.-t., a V-Híd Cargo Zrt.-t, a TRENECON Consulting and Planning Ltd.-t., valamint ukrán partnerünket, a PACOBO International Forwarding & Logistic Center Ltd.-t. A catering szolgáltatásról a MÁV-START Utasellátó csapata gondoskodik.

Minden tagvállalatunk és partnerünk képviselőit, munkatársait szeretettel várjuk május 9-12. között a B5 pavilonban a 329 standon.

A magyarvasut.hu online hírportálon, illetve a Magyar Vasút havilap május 25-én megjelenő lapszámában pedig tudósítani fogjuk a legfrissebb híreket, kiemelt történéseket. 

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT