A HUNGRAIL ötödik alkalommal készül tagvállalataival a világ vezető logisztikai, mobilitási, informatikai és „ellátási menedzsment” kiállítására. A 2021-es stand koncepció: Magyarország felhelyezése a globális logisztikai térképre – kiemelten a Budapest–Belgrád vasútvonal, a záhonyi régióban rejlő logisztikai potenciálok, valamint vasúti szolgáltatások és terminálhálózat bemutatása.
Tervezetten 2021. május 4.–7-én, Münchenben esedékes a következő Transport Logistic – a világ méltán vezető logisztikai, mobilitási, informatikai és ellátási lánc menedzsment kiállítását 1978 óta rendezik meg a bajor fővárosban. A legutóbbi, 2019-es expo adatai önmagukért beszélnek: 2374 kiállító 63 országból 64 ezer látogató 125 országból, több mint 125 ezer négyzetméternyi kiállítótér a tíz csarnokban és a kültéri kiállítási területeken.
A HUNGRAIL ötödik alkalommal készül a kiállításra, így levonva az eddigi tapasztalatokat, egy alapvetően közösségi stand koncepcióval készül a jövő évi kiállításra. „Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a kiállítás fókuszába állított témák és kapcsolódó szolgáltatások megfelelő minőségű vizualizációval kerüljenek bemutatásra és mivel 2021 májusában a Vasút Évében az Európai Bizottság előzetes programja alapján „Zöld hetek” lesznek a stand anyaghasználatában, közölt üzeneteiben szeretnénk felhívni a figyelmet a vasúti árufuvarozás, mint szállítási mód környezetkímélő tulajdonságaira.” – fogalmazott a projekt koordinátora Szabó Annamária, a HUNGRAIL irodavezetője a szeptember 18-án tartott „KICK-OFF” meetingen, amelyen a korábbi kiállítók és érdeklődő vállalatok vettek részt.
A vállalatoknak a következő találkozóig az a feladatuk, hogy összegyűjtsék, melyek azok a szolgáltatások, amelyeket a kiállításon be kívánnak mutatni illetve milyen szerződéskötések várhatóak, amelyeket ünnepélyes keretek között a kiállításon szeretnének aláírni.

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT