A 2021 folyamán a HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesülethez csatlakozott új tagvállalatok közül ezúttal az ÁTI DEPO Zrt.-t mutatjuk be.

Az 1996-ban alapított ÁTI DEPO Zrt. Magyarország egyik legnagyobb raktárkapacitással rendelkező szolgáltatója. A társaság tevékenységi területe elsősorban hagyományos és gabonalogisztikai szolgáltatások nyújtása, továbbá belföldi és nemzetközi fuvarozás, közraktározás, vámkezelés, valamint raktár- és iroda-bérbeadással is foglalkozik a vállalat. A budapesti központ irányításával jelenleg 13 telephelyen nyújt különböző logisztikai szolgáltatásokat, és ezek közül kilenc telephelyen iparvágányt is üzemeltetnek. Fő tevékenységük a gabona és egyéb mezőgazdasági, valamint élelmiszeripari alapanyagokhoz, termékekhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatás nyújtása. Az ÁTI DEPO Zrt. hét telephelye közel 153 ezer négyzetméteren kezel és tárol raklapos árut, míg hat telephelyen több mint 180 ezer tonna gabona befogadására alkalmas gabonatárolót üzemeltet. A gabonalogisztikai telephelyek többségén nagyteljesítményű vasúti gabona be- és kirakó létesítmény is található.

Mindezen felül a bajai depóban négy különálló intermodális folyami átrakót is üzemeltet a társaság, ahol a bajai kikötő komplexumban egyedülálló módon nem csak a folyami, illetve vasúti járművek berakodását, hanem azok kirakodását is el lehet végezni. A dél-alföldi régió logisztikai nehézségeinek megoldását, illetve a zöldebb, környezetkímélőbb ömlesztett gabona és egyéb áru szállítmányozását komolyan segíti az a tény, hogy a társaság bajai depója rakodási szolgáltatásain kívül az áruk átmeneti vagy hosszabb távú raktározását is el tudja végezni.

A cégcsoport vállalatai közé tartozik az Interag Zrt., az ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft. és a Preventív Security Biztonsági és Tanácsadó Kft.

További információ: https://www.atidepo.hu/

Fotó: ÁTI DEPO Zrt.

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT