Sikeresen zárult a HUNGRAIL idei második saját szervezésű RID oktatói képzése. A gyakorlatorientált tanfolyam célja – „train the trainer” képzés keretében – a RID oktatást végző veszélyes áru-szállítási biztonsági tanácsadók szakmai és pedagógiai-andragógiai ismereteinek bővítése, a helyes és korszerű RID oktatási gyakorlat elsajátítása volt.

A tanfolyam november 4-től 12-ig tartott, Budapesten, a november 6-i nap a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakmai napja volt. A minősítő vizsgára november 12-én került sor. A vizsgabizottság elnöke Jakab Gábor (tűzoltó alezredes, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság), a vizsgabizottság tagjai dr. Erb Szilvia (ügyvezető igazgató, KTI Közlekedéstudományi Intézet), dr. Sárosi György (ügyvezető igazgató, Hungária Veszélyesáru® Mérnöki Iroda Kft.) és Vincze Attila András (vizsgafelügyelő, KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft., Felügyeleti és Módszertani Igazgatóság) voltak.

Az oklevelek átadása előtt Sárosi György megköszönte a HUNGRAIL, az oktatók, valamint a vizsgabizottság munkáját és gratulált a résztvevőknek. „A legelejétől láthatom ennek a képzésnek és minősítésnek az alakulását, és megkockáztatom, hogy ez volt eddig az egyik legerősebb csoport. Lehetett látni, hogy itt gyakorlott, kiváló szakemberek vizsgáznak” – fogalmazott a vezető tréner.

Jakab Gábor kiemelte: látszik, hogy a vizsgázók mind szakmai, mind pedagógiai szempontból gyakorlottak, és hangsúlyozta, hogy nagyon tetszettek neki a vizsgázók előadásai. Megköszönte a szakmához és a vizsgához való elhivatott hozzáállást, gratulált a résztvevőknek és ünnepélyesen átadta az okleveleket.

A végzett hallgatóknak a HUNGRAIL is gratulál, szakmai munkájukban pedig további sok sikert kíván!

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT