Már 2020-ban alaposan előkészült a HUNGRAIL csapata a 2021-es Transport Logistic kiállításra, amelyet kétévente rendeznek meg Münchenben. A körülmények azonban úgy alakultak, hogy ebben az évben a megszokottól eltérő formában „találkozhatnak” majd a logisztikai szektor szereplői május 4. és 6. között.

Lassan egy éve élnek velünk Magyarországon is a COVID-19 világjárvány miatt meghozott speciális intézkedések, amelyek újfajta érintkezési módok, kapcsolatfelvételi formák megvalósítását követelik meg – kiemelten az üzleti élet szereplői számára. Mivel a szakemberek szerint a „vírushelyzet” megszűnése még most sem időzíthető egyértelműen, ezért a rendezvényszervezők is kénytelenek a bizonytalan helyzethez alkalmazkodni.

A Transport Logistic kiállítás szervezői levelükben arról tájékoztatták kiállítóikat, így egyesületünket is, hogy legalább nyár elejéig számolnak az utazási korlátozásokkal. Mivel erre a kiállításra a világ minden tájáról érkeznek logisztikai szakemberek, ezért a Transport Logistic szervezői a jelenlegi helyzetben úgy látják, hogy az utazási korlátozások veszélyeztethetik rendezvényük sikerét.

A már megszokott formában, a müncheni rendezvényterületen felállított standokkal és személyes érintkezéssel tehát 2021-ben nem valósul meg ez a kiállítás. A szervezők mégis biztosítani kívánják a logisztikai ágazat szereplőinek találkozási lehetőségét – mégpedig online formában, május 4-től 6-ig. Az „online kiállítás” módjáról egyelőre nem közöltek információt a szervezők, a részletek megismerése tehát későbbre várható.
A magunk részéről sajnáljuk a klasszikus kiállítás elmaradását, hiszen kiváló lehetőséget jelent a Transport Logistic a személyes találkozókra. Ráadásul a HUNGRAIL idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját, így „jubileumi módon” készültünk a rendezvényre. Ugyanakkor reméljük, hogy mielőbb lehetősége adódik az ágazat szereplőinek a korlátlan személyes találkozókra, és találkozhatunk a Transport Logistic kiállításon is, Münchenben, legközelebb 2023. május 9. és 12. között.

További információ:https://www.transportlogistic.de/de/?utm_campaign=eloqua&utm_medium=mail&utm_content=TRL_2021_E_EML_08_EN_Absage_Aussteller

 

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT