Integrált kommunikációs kampány indul a célzott állami támogatás elősegítése érdekében.

A fuvarozási szegmensek támogatását elősegítő szakmai érdekvédelmi tevékenységhez kapcsolódóan cél egy integrált kampány folytatása a tagvállalatok kommunikációs képességeinek egyesítésével 2020 első félévében. A HUNGRAIL Kommunikációs Munkacsoportjának vezetője Grébner Melinda, az MMV Zrt. értékesítési igazgatója.

A kommunikációs munkacsoport a HUNGRAIL Árufuvarozási Bizottság munkacsoportjaként jön létre, dedikáltan a fuvarozási szegmensek támogatását elérni kívánt szakmai érdekvédelmi tevékenység támogatása érdekében. A cél az, hogy a munkacsoport munkájában résztvevő vállalatok a rendelkezésükre álló kommunikációs felületeiken a fuvarozási szegmensek támogatásának fontosságára hívják fel a figyelmet 2020 első félévében. Fontos, hogy a vállalatok önállóságát meghagyva saját szemszögükből hívják fel a témák fontosságára a figyelmet. A csoport munkájában elsősorban árufuvarozó, szállítmányozó, terminálüzemeltető valamint pályahálózat működtető tagvállalatainkra számítunk.

A szakmai érdekvédelmi tevékenység során a megrendelői oldal bevonását is célul tűztük ki, így számítunk rájuk a kommunikációs kampányban való részvételre is. A munkacsoport feladata lesz a megrendelői oldallal történt egyeztetést követően a közös kommunikációs munka koordinálása.

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT