A HUNGRAIL lehetőséget kapott, hogy a 2018 végén elkészített ágazati digitalizációs csomagot több helyen bemutassa. Ennek jegyében egyesületünk képviselői – dr. Ludvig László vezetésével – az Innovációs és Technológiai Minisztériumban, Horváth Beatrix és Mogyorósi Szilvia főosztályvezetők jelenlétében találkoztak Lothar Zellerrel, az EU külső tanácsadó cégeként működő JASPERS képviselőjével.

A jövőbeli források megszerzésének reményében létrejött megbeszélés eredményes volt, Lothar Zellernek tetszett a bemutatott anyag. A szakember hangsúlyozta: a következő feladat a kidolgozott célrendszerek, stratégiai irányok és a konkrét projektek közötti összhang megteremtése; meg kell határozni, hogy a célok eléréséhez vezető folyamat során milyen projekteket kell végrehajtani, ügyelve a párhuzamos tevékenységek elkerülésére is.

Ludvig László jelezte, hogy szeptemberben összehívja a HUNGRAIL digitalizációs munkacsoportját, frissítik a projektlistát, és az eredményekről természetesen a minisztériumot is tájékoztatni fogja.

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT