Tagok

A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület szakmai érdekképviseletként küzd 33 tagvállalat érdekében

13etrVasúttechnológiaAVENTICS a pneumatikai komponensek és rendszerek egyik piacvezető gyártója, amely számos, a vasútipar speciális követelményeire optimalizált egyedi megoldást kínál vevőinek az ajtónyitástól a fékrendszereken át a pantográf kontrolljáig.
13etrVasúti személyszállításA BKV a legjelentősebb városi közlekedési társaság, budapesti metró- és villamosüzeme révén a legnagyobb utasforgalmú kötöttpályás szolgáltató az országban.
Vasúti árufuvarozásA CER Hungary 2005-ben kezdte meg vasútvállalati tevékenységét, mára jelentős piaci szereplő lett, saját mozdonyflottájára is támaszkodva.
14erVasúti árufuvarozásA DB Cargo Hungária komplex vasúti logisztikai szolgáltatásaival tette magát megkerülhetetlen piaci szereplővé, iparvágányok és belső vasútüzemek kiszolgálását is végezve.
14erVasúti személyszállításA DKV Zrt. Debrecen város tömegközlekedéséről gondoskodik.
16reVasúti járműgyártásA Dunkaeszi Járműjavító a hazai vasúti járműipar egyik legrégibb, legjelentősebb szereplője, főjavítás mellett nagyjavításokat és gyártást is végezve.
Pályahálózat-működtető/Vasúti személyszállításA GYSEV integrált vasútvállalatként pályahálózatot működtet és személyszállító vonatokat közlekedtet Sopron, Győr és Szombathely környékén magyar és osztrák területen.
04Vasúti árufuvarozásA GYSEV CARGO 2011. január 1-jével önálló vasúti árufuvarozóként jelent meg az európai árufuvarozási piacon mint a GYSEV Zrt. leányvállalata. A vasúti árufuvarozás mellett kiegészítő logisztikai szolgáltatások széles palettájával áll ügyfelei rendelkezésére. A jelenlegi kelet-nyugat irányú fordítókorong funkció mellett egyre nagyobb szerepet vállal az európai észak-déli irányú áruszállításban is.
06Pályahálózat-működtetőA MÁV Zrt. 7300 kilométernyi vasútvonalat üzemeltet független pályahálózat-működtetőként.
11Vasúti karbantartásA MÁV FKG Kft. alapvető célja a MÁV Zrt. kezelésében lévő magyarországi vasúti pálya tervezhető karbantartási és felújítási munkáinak végrehajtása, illetve az ehhez kapcsolódó vasútépítő, vágány és kitérő szabályozó nagygépek üzemeltetése.
11Vasúti személyszállításA MÁV-HÉV Zrt. 2016. november 1-jétől üzemelteti a Budapesti Helyiérdekű Vasút vonalait.
08Vasúti személyszállítás/Vasúti járműgyártásA MÁV-START Zrt. a MÁV hálózatán végez vasúti személyszállítást, jelentős gördülőállományt üzemeltetve és karbantartva.
11Vasúti karbantartásA MÁV VAGON Kft. a nagy múltú székesfehérvári Vasúti Javító Üzem utódja. Az állami tulajdonú, 170 főt foglalkoztató cég vasúti kocsik javításával és karbantartásával foglalkozik.
15reVasúti személyszállításA MÁV Nosztalgia turisztikai célú személyszállítási tevékenység mellett a vasúti pályaépítések, vágányzárak anyagellátását végzi saját eszközeivel.
01Vasúti árufuvarozásA Metrans az intermodális szállítás legjelentősebb hazai szereplője, a konténerek szállítását saját vasútvállalatukkal saját termináljaikra támaszkodva fuvarozva.
13Vasúti árufuvarozásA vasúti árufuvarozási piac második legnagyobb szereplője az MMV, melyet külföldi leányvállalatok mellett 11 saját mozdonya is erősít.
11Vasúti logisztikaA MOL Magyarország a MOL-csoport tagja, hazánk és a régió gazdaságának meghatározó szereplője, tevékenysége a szénhidrogén-ipari ellátási lánc összes elemére kiterjed. Mintegy 100 km hosszú iparvágány hálózatán,  26 saját tulajdonú vontatójárművel végzi belső vasútüzemi tevékenységét.  Közel 2000 saját tulajdonú illetve bérelt vagonból álló flottájával évente mintegy 2,5 millió tonna szénhidrogénterméket szállít vasúton a hazai és külföldi piacokra.
11Terminál üzemeltetésA Nemzeti Konténerterminál Hálózat Fejlesztő és Üzemeltető Kft. az Országos Intermodális Konténerterminál Hálózat projektjeinek szervezését, kivitelezését és üzemeltetését végzi az erről szóló 1532/2017. (VIII.14.) Kormányhatározatnak megfelelően.
VasúttechnológiaA PowerQuattro a vasúti biztosítóberendezések szünetmentes energiaellátását biztosítja világszínvonalú akkumulátoros rendszereivel.
VasúttechnológiaA Prolan a vasúti automatizálás élenjáró mérnökcége, specialitásuk a jelfogós biztosítóberendezések távvezérlésének nagybiztonságú megvalósítása.
14Vasúti árufuvarozásA Rail Cargo Hungaria Zrt. a közép- és délkelet-európai térség piacvezető árufuvarozási vállalatcsoportjának, a Rail Cargo Group tagjaként évente több mint 128.000 vonatot és közel 32 millió tonna árut közlekedtet, amelyből mintegy 10 millió tonna fuvarozását 25 mozdonyból álló saját flottájával teljesíti.
11Vasúti árufuvarozásA Rail Cargo Logistics-Hungaria Kft. az agráripari termékék, autóipari, építőipari anyagok, vegyipari, kereskedelmi áruk, faáruk, fémáruk, papíráruk, ócskavas és speciális fuvarozások területén nyújt teljeskörű szolgáltatásokat.
11dzrTerminál üzemeltetésA Rail Cargo Terminal – BILK Zrt. a Rail Cargo Austria cégcsoport stratégiai szempontból legjelentősebb terminálja, Magyarországon piacvezető. Logisztikai forgatókorongként kapcsolatot biztosítunk az összes jelentős európai kikötőhöz, hidat adunk a távolkeleti „Selyemúton”  Kelet és Nyugat között.
16VasútépítésA vasútépítési piac egyik legjelentősebb szereplője a Swietelsky Vasúttechnika Kft, mely saját speciális, nagykapacitású vasúépítő gépekkel rendelkezik.
SzállítmányozásA Schenker a német államvasút szállítmányozással foglalkozó globális szolgáltatója, mely a vasúti fuvarpiac egyik jelentős megbízója.
10Vasúttechnológia, vasúti járműgyártásA Siemens Mobility Kft. a Siemens tulajdonában lévő, függetlenül működő vállalat. A közlekedési megoldások területén több mint 160 éve vezető szerepet betöltő Siemens Mobility folyamatosan fejleszti portfólióját a gördülő állomány, vasúti automatizálás és villamosítás; intelligens közlekedési rendszerek, az ezekhez kapcsolódó szervizszolgáltatások, valamint a szoftverfejlesztés területén. A digitalizáció révén a Siemens Mobility világszerte lehetővé teszi a közlekedési szolgáltatók számára az intelligens infrastruktúra kialakítását, a fenntartható értékteremtést a teljes termékéletciklusra, valamint növeli az utasélményt és garantált rendelkezésre állást biztosít.
15Képzés, oktatásA Smart Railway Solution Kft. a vasúti közlekedés biztonságával kapcsolatos munkakörökben foglalkoztatott személyzet képzését, oktatását és vizsgáztatásának megszervezését vállalja, a Vasúti törvény és a vonatkozó jogszabályi előírások szerint, piacvezető a hazai vasúti képző szervezetek között.
09Vasúti járműgyártásA FLIRT motorvonatok gyártójaként ismert svájci cégcsoport Magyarországon leányvállalata Szolnokon végez vasúti járműgyártást, Pusztaszabolcson karbantartást.
VasúttechnológiaA Thales a vasúti biztosítóberendezések piacának egyik legjelentősebb európai szereplője, meghatározó szerepe van az ETCS rendszer elterjesztésében.
11Vasúti járműgyártásA TS Hungaria Kft. vasúti teherkocsik és azok alkatrészeinek gyártásával és javításával foglalkozik.
11Terminál üzemeltetésA Záhony-Port vasútlogisztikai tevékenységének fő fókusza a széles nyomtávú vasúti tehervagonok átrakása normál nyomtávú kocsikba.
11VasútépítésA VAMAV Kft. vasúti kitérők, vágánykapcsolatok, vágányátszelések és felépítményi szerkezetek tervezésével, gyártásával és karbantartásával foglalkozik.

VasúttechnológiaA Vasútvill vasúti felsővezeték-rendszerek kivitelezésével, felújításával foglalkozó társaság.

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT