A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület az Innovációs és Technológiai Minisztérium által 2019. október 1-jén megkötött Stratégiai Partnerségi Megállapodásban foglaltaknak megfelelően együttműködik a hazai vasúti szektor 4. Vasúti Csomagra történő felkészítésében.

A 4. Vasúti Csomag keretében 2020. június 16-tól bevezetésre kerül a ONE Stop Shop (OSS) egyablakos információs és kommunikációs rendszer, mely a vasúti szektor érintett szereplői és a nemzeti biztonsági hatóságok, valamint az Európai Unió Vasúti Ügynöksége közötti ügyintézést és információcserét hivatott kiszolgálni a típusengedély, a forgalomba hozatali járműengedély, az egységes biztonsági tanúsítvány, valamint az Európai Vasúti Forgalomirányítási Rendszer ERTMS tekintetében.

Annak érdekében, hogy 2020. június 16-tól a fenti területeken a vasúti szektor magyarországi szereplői számára az ügyintézés zökkenőmentesen történhessen, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Vasúti Hatósági Főosztálya és a KTI Közlekedéstudományi Intézet tanfolyamot szervez a vasúti szektor szereplői számára, mely az OSS rendszer felépítésének és működésének bemutatására, valamint kezelésének elsajátítására irányul.

A tanfolyam megtervezéséhez és ütemezéséhez feltétlenül fontos a résztvevők létszámának pontos meghatározása, ezért kérnénk az érintetteket, hogy jelezzék az alábbi űrlap kitöltésével, hogy hány fő jelentkezésére számíthatnak a szervezők.
A kitöltött táblázatokat kérnénk visszaküldeni 2020.02.13. 16:00 óráig.

    Résztvevők száma engedélyezési eljárásonként

     

    KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT