Vasútakadémia

Minősített RID oktatói képzés

2019. november 4–12.

A tanfolyamon érdemes részt venni minden RID tanácsadónak, aki oktat vagy oktatni szeretne. A 19/2011. (V. 10.) NFM rendelet 8. § 7. és 8. bekezdésben foglaltak szerint a veszélyesáru-szállítási biztonsági tanácsadók számára előírás a RID oktatói minősítés megszerzése. A HUNGRAIL Vasútakadémia tanfolyama gyakorlatorientált képzés, melynek célja – „train the trainer” képzés keretében – a RID oktatást végző biztonsági tanácsadók szakmai és pedagógiai-andragógiai ismereteinek bővítése, a helyes és korszerű RID oktatási gyakorlat elsajátítása.

A tanfolyam sikeres elvégzése a következő tevékenységekre jogosít fel: RID oktatási tematikák és ellenőrző feladatok készítése, RID 1.3 szerint előírt elméleti és gyakorlati oktatás megtartása, egyéb veszélyes áruk vasúti fuvarozását érintő oktatási és vizsgáztatási feladatok ellátása.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele: legalább RID veszélyesáru-biztonsági tanácsadói végzettség és legalább 2 éves vasútüzemi vagy azzal egyenértékű gyakorlat. (A vasútüzemi képesítés nem feltétele a tanfolyamon való részvételnek.)

A HUNGRAIL Vasútakadémia eddig 9 alkalommal szervezett minősített RID oktatói képzést. Korábbi tanfolyamainkon 76-an tettek sikeres vizsgát.

Csabai László

dr. Sárosi György

Szörcsök Sándor

Vincze Attila András

A teljes képzési költség (min. 2 fő jelentkezése esetén, -10.000 Ft/fő kedvezménnyel): 225.000 Ft/fő.

Teljes jogú tagsággal rendelkező HUNGRAIL-tagvállalatoknak: 205.000 Ft/fő.

Keressen Fekete Boglárka oktatásszervezőt a +36 30 668 4856-os telefonszámon vagy a fekete.boglarka@hungrail.hu címen!

Bemutatná cégét a tanfolyam résztvevőinek? Számtalan megjelenési forma közül választhat: elhelyezheti roll-upját a tanfolyam helyszínén, tarthat előadást, szerepelhet a programfüzetben, közvetlenül is felveheti a kapcsolatot a résztvevőkkel.

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT