A HUNGRAIL tagvállalatai is képviseltették magukat a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége (Stratosz) május 15-i karrierexpóján, melyet második alkalommal rendeztek meg a budapesti Vasúttörténeti Parkban.

Az érdeklődők 35 kiállító 2200 betölthető álláshelye között válogathattak; megismerhették a vállalatok által nyújtott karrierlehetőségeket és juttatásokat, illetve igénybe vehették az önéletrajzírási és az álláskeresési tanácsadást is. A HUNGRAIL standján a Rail Cargo Hungaria Zrt., a Dunakeszi Járműjavító Kft., a Vasútvill Kft. és a Thales Rail Signalling Solutions Kft. ajánlatai várták az érdeklődőket, akik a többi között villamosmérnöki, mozdonyvezetői és árufuvarozási gyakornoki állások közül válogathattak.

A rendezvény megnyitóján Dávid Ilona, a Stratosz elnöke, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója, Dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, Dr. Pafféri Zoltán, a Miniszterelnöki Kormányiroda társasági portfólióért felelős helyettes államtitkára, Dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja és Dorozsmai Éva, a MÁV Zrt. humánerőforrás vezérigazgató-helyettese köszöntötte a résztvevőket.

Legutóbbi hírek

KERESÉSHEZ KEZDJEN EL GÉPELNI, MAJD NYOMJON ENTERT